Labels

Rangkaian Vitamin SHAKLEE

Rangkaian Vitamin SHAKLEE
Klik Gambar untuk ke blog ardina2u-vitamin4me.blogspot.com : Set penyusuan, set Berpantang​, set Hamil, set Keintiman, set Skincare, set Resdung, set kurus, set Kanak-kana​k dan macam2 lagi.

FROM Ardina2u

Assalamualaikum semua.

Selamat membeli dan meniaga. Terdapat pelbagai produk di Ardina2u untuk anda memilih. Belum cuba belum tahu. Saya di sini turut menyediakan peluang meniaga. Dapatkan keterangan tentang produk pilihan anda di link yang tertera di label menu.

Harga tertera bukan harga pemborong. Sila hubungi saya untuk berurusan.

Setiap produk mempunyai term and condition jika anda berminat berurusan dengan saya.

Hubungi
0102264635 / 019-3733976 / Whatsapp : / Email: ardina5@gmail.com / FB Page: Ardina2u : Biskut Raya
https://www.facebook.com/ardina2uCookies

Wassalam.

p/s: Jenguk2 MONTHLY promosi di Ardina2u. Selamat Bershopping!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Terima Kasih kepada semua yg setia bersama Ardina2u... Jemput like FB Ardina2u.

Tuesday, July 20, 2010

Hanger Tudung Awning - Vol 01

28 HOLES ~ 28 HOLES ~ 28 HOLES ~ 28 HOLES ~ 28 HOLES ~ 28 HOLES

RM22 excludes postage. 

Variety of colors but availablity subject to stock in hand.

This is how u hang your tudung.
Can also put your tudung upside.

These are some sample colors.


Wednesday, July 14, 2010

Agen : Produk Makanan & Minuman

Senarai Agen Makanan & Minuman di tempat anda!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Owner : Ardina 019 3733976 (YM-ardina_5, GTalk-ardina5) (bg kawasan yang tiada tertera di bawah khidmat pos/despatch akan digunakan.

Pantai Timur

  • Kota Bahru, Kelantan - Fiza 012-3014535
  • Terengganu - n 012-2473107


Selatan

  • Merlimau, Melaka - Intan 017-6160053
  • Jasin/Ayer Molek/Town Alor Gajah, Melaka - Rauf 012-2725659 (YM-nieaup)
  • Oh Anakku, Bandar Seri Putera, nilai - Yati 012-3244075

Selangor/KL

  • Shah Alam Sect 17,18/Putrajaya P1 (call ardina nnt saya pass kat) - Emy
  • Subang USJ1 - Aini 012-2041421
  • Putrajaya/Cyberjaya - Ardina
  • Putrajaya/Equine - Syaida 012-4886349, 019-6560908
  • Cyberjaya @ Putra Height Subang (call ardina nnt saya pass kat) - Masliza
  • Hulu Langat @ Bt 9 Cheras - n 012-2473107
  • Opis hb - Belakang Seng Heng berdepn Komuter Serdang (call ardina nnt saya pass kat)- Azlan
  • Bukit Ikhlas Serdang/Equine - Rauf 012-2725659 (YM-nieaup)
  • Puncak Jalil, Equine, MIMOS Bukit Jalil - Intan 017-6160053
  • Pandan Jaya - Teh 019-2251258
  • Keramat , Wangsa Maju- Aslinda 012-2815060 (Skype-ruegeraslinda, GTalk-aslindas)
  • Tmn Permata, Melawati, Uk Perdana, GHKL, Gombak, Batu Caves - Fiza 012-3014535
  • Damansara Damai (call ardina nnt saya pass kat) - Hanisah
  • Kota Damansara & sekitar (call ardina nnt saya pass kat)- Fiza

Utara
  • Taiping, Perak - Syaida 019-6560908
  • Tg Rambutan, Perak (call ardina nnt saya pass kat) - Syikin

Biskut Raya : Harga Granny Series 2015






Kuih Tradisi /Jajan/ Kudapan - Granny Series









Kordial ~ tanpa perlu tambah gula

Testimoni : Produk Makanan & Minuman

Testimoni..

Pembeli Produk Makanan & Minuman..
Di harap yg membeli tahun sebelum ini dapat bagi feedback di sini. Thanks...

Berikut adalah sebahagian testimoni.
1.Bepang Badam-Crispynye macam biskut

2.Badam Coklat-Umm...ummm...sedapnya

3.Almond London - sedapnya sekali buka sekali ngadap sampai abis..

4.Tart Gulung
"hehehehee... order... jangan tak order...
tart nih mmg sedap... rugi sapa tak rasa... " ->semut
sis, giler ah sedap kek lapis yang ko jual tuh... aku dah bagi mak aku, time tu jugak dia potong (masa buka poser)... dapat la aku rasa... peerrrggghhh, best giler... kalau nak booking untuk lepas raya, buleh dak? heheheheee...

5.Biskut Gajus
Dah cuba cari tempat lain..yg ni jugak yg sedap..

6."Ina, kuih bepang badam memang sodap!
nak order lagi 3, badam coklat - 2
tart pun sodap...tapi kulit dia lembut sangat...kalau crispy sket fuhh! " --> diquenon

7.camna kuih..sedap?
tu la... sedap. kuih u dah abis dah... laris di pasaran. Hubby i paling suka samperit u tu. Rasanyer unik. i rasa satu balang dia jer yg habiskan. Muhaahaaaa. Bepang badam i dapat makan dua ketul jer...
tapi memang sedaplah... tak rugi beli. :D :D

8."Yang, kuih semua sedap!Confirm nk order!!" -->wawa.junsang
wawa dah try BEPANG BADAM....memang class.....SODAP!!!!!tapi nyesal x order ROYAL CHOC jugak....cos ni PALING BEST la, utk penggemar chocolate cookies, this one RECOMMENDED!!!!.....thanks dalina cos bg sample ni....jgn lupa wawa dah booked 3 bekas tau...yg lain akan menyusul....heheheh

9.ardina...
thanks ya dtg anto kueh tu...sedap2 la.tat dgn bepang badam tu mmg marbeloss la..nt nak oder lg tau..yg sample2 tu pun sedap.. tp tak ingat nama apa sume dah selamattt..
satu lg lupa nk sms smlm dah transfer RM85 tu..heheh sori la lambat sikit..kueh pun dah tiggal balang..
saya beli ye..

10.kuih raya tester yg ko bg aku tu mmg sodap... manis terasa...
esp. semprit. nnt aku nak try almond london dgn tart nenas ek... biasanya 3 biskut ni biskut wajip utk raya.-->mrs_teratai

11.
hi...
sedapnyerrr bepang badam tu...oat pun sedap gak tp kadang2 penat nak kunyah! silap2 blh tersedak... --->amizo

12.Husband minat gile kat samperit awak... -->diterima dr sms Azrena

13. salam.... dah rasa biskut u wow sedaplah bepang badam u samprit pun sedap juga..... <---wani06 14.corflake tu rangup d rasa cornflake die...pastu ade jem laks,tu yg lg best........bepang tu rangup...best jg.... <--jie 



15.semua sedap <-- rohani penang 


16.ardina..maria da dpt kuih tu tp lambat lak nk bg testimoni pd awak lak hehehe...sbb terlalu yummy sgt sampai lupo hahaah..badam coklat teramat sedap la..pastu lak my peberet ku si semperit emmm licin ..
pendek kata suma sodap la... -->mariapiz

17.kak ardina, thnks antr kek lapis mlm td..yg horlicks tu sedap bangat...
yg sample2 biskut raya tu abih dikerjakan adik2 ku...mak ayu mkn yg mcm semprit tu apa ntah nama nye, dia kata yg tu sedap...kena order le nmpknye..

18.i plak nak try yg prune, yg masam manis tu dah tinggal skit, my husband dok mkn tak sempat nak buat sample pon, betawi plak dia tak suka...so tu je yg i dpt nak buat sample..heheh
kuih raya pon semua tip top, i dah tau dah yg mana nak order utk my house raya ni..tapi nak bagi client rasa dulu for sample hamper then later i order sekali arung...

19.hanim dah try sample kek lapis choklat.... sedap.... kena dgn tekak...
sapa� ada angan� nak try.... try lah... tak rugi... hehehe

20.kak ardina....
dah makan kek lapis...
sedap...
biskut pun sedap....
anak saya pakat pulun makan almond london.... <---azni 



21.ardina...kita nak order sample kek lapis betawi lak...
hari tu kek lapis horlicks sedap...hubby pun puji...

22. kak, nak order royal chocolate 2, cornflakes jem 2, bepang badam 2. biskut yg beli hr tu da licin dikerjekan anak2. mmg sedap.... licin.. serdak pon x tinggal. <--arni 



23. semua cookies tu sedapp la... <--alisha 


24. akak..sodapla tart..hehe, cair dimolot <--syaida


25. Re: order
OMG i love the cakes! so nice and berkualiti!
Biscuits... ok laa.. (as i said before i am not biscuit fan so, for me all biscuits r d same. plus, i gave the biscuits to my parents, nanti i ask them :)
kek tu time2 biasa pun can oder ker?
<--Quote from FB Norasyikin Mustafa September 29, 2010 at 8:46pm Message

26. selamat hari raya.  Semua org puji kuih raya sedap.  Dah kasi your number to them.
<--raslan

27. Banyak sangat makan jam tart akak.. Hari ambik kuih tu, satu balang terus habis.. Ish ish ish.. 
<--Quote from FB Hazrina Zahid

28. huhuhu...saya mesti pilihhh itu tartttt nenassss... adoiii dekat setahun ni tak merasa tart nenas (melts in ur mouthhhh T_T )

<--Quote from FB Aireen Ismail

29. Najjah Ab Ghani : Bepang badam verdict: sedap n rangup, tak muak. my mom yg cerewet pun ckp sedap!
<--Quote from FB Najjah Ab Ghani

Tuesday, July 13, 2010

Kek Lapis - FAQ (Fungus@berkulat)


Selalu nya kek yg hendak diletak di luar akan dibubuh bahan penahan (7 hari tahan)
ini kes2 yg nk bawa dalam flight

Selalunya customer yg beli saya mmg nasihatkan mereka utk terus simpan dlm peti ais, maka blh tahan berbulan2
kek yg dimasukkan dlm peti ais bila dikeluarkan dan dibiarkan sementara di luar...
kek akan lembut semula

Bila kita keluarkan kek dr peti ais, wap akan terbentuk di permukaan bekas (kes simpan dlm bekas kek plastik)
jadi pastikan kita lap air itu supaya tidak terkena kek 
kerana kek yg terkena air yg membentuk fungus


Pastikan juga pisau yang digunakan untuk memotong kek tersebut dilap kering.
***part ni yg selalu peniaga lupa nak inform customer

Satu perkara lagi, jika kita dapati kek itu sudah berfungus sdikit, kita blh buang bahagian yg rosak
dan makan bahagian yg tidak terkena fungus
jangan risau kek lapis seperti dodol juga
jika sudah berfungus buang sahaja bahagian yg ade fungus.

Harap penjelasan ini dapat bantu customer dalam membeli kek lapis.

p/s: Ada kejadian customer saya membuang sampel kek lapis kerana disangka fungus, rupenya2 prune
:)

Sunday, July 11, 2010

Susen Pad Herba : FAQ (Cara-cara mencuci)

Berikut adalah cara-cara mencuci pad herba yang betul.

Julai 2010 Sale Maman Gred A

Salam

Dapatkan harga sale maman A (jenis bigstich) saiz L sahaja , hanya bulan julai 2010 ini sahaja...

40kpg - rm21, 
80kpg -rm40,
160kpg - rm78







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...