Labels

Rangkaian Vitamin SHAKLEE

Rangkaian Vitamin SHAKLEE
Klik Gambar untuk ke blog ardina2u-vitamin4me.blogspot.com : Set penyusuan, set Berpantang​, set Hamil, set Keintiman, set Skincare, set Resdung, set kurus, set Kanak-kana​k dan macam2 lagi.

FROM Ardina2u

Assalamualaikum semua.

Selamat membeli dan meniaga. Terdapat pelbagai produk di Ardina2u untuk anda memilih. Belum cuba belum tahu. Saya di sini turut menyediakan peluang meniaga. Dapatkan keterangan tentang produk pilihan anda di link yang tertera di label menu.

Harga tertera bukan harga pemborong. Sila hubungi saya untuk berurusan.

Setiap produk mempunyai term and condition jika anda berminat berurusan dengan saya.

Hubungi
0102264635 / 019-3733976 / Whatsapp : / Email: ardina5@gmail.com / FB Page: Ardina2u : Biskut Raya
https://www.facebook.com/ardina2uCookies

Wassalam.

p/s: Jenguk2 MONTHLY promosi di Ardina2u. Selamat Bershopping!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Terima Kasih kepada semua yg setia bersama Ardina2u... Jemput like FB Ardina2u.

Monday, November 29, 2010

Y.E.S 2010 Borong/Beli Alas Seterika Ajaib !!!

Salam 

Ardina2u akan membuat SALE utk Y.E.S.. Jom ramai2 rebut peluang ini bermula 1-Dec sehingga 31-Dec.
Cepat2 nanti menyesal bila promosi berakhir . 

Harga Promosi!
1@2alas - rm33 per alas free pos register (harga NORMAL rm36)
3@4alas - rm32 per alas free pos register (harga NORMAL rm36)


Pos Parcel : (free postage) Di sini anda jimat dlm ~rm7!
Untuk pembelian borong 5 alas
1)Alamat Semenanjung Melalui Pos Bungkusan: RM145 (Harga Normal :RM150.00)
2)Alamat Sabah & Sarawak Melalui Pos Bungkusan: RM150 (Harga Normal :RM155.00)


Untuk pembelian borong 10 alas
KOS PENGHANTARAN STOK (SEKOTAK X 10 UNIT)
1)Alamat Semenanjung Melalui Pos Bungkusan: RM240.00 (Harga Normal :RM255.00)
2)Alamat Sabah & Sarawak Melalui Pos Bungkusan: RM250.00 (Harga Normal :RM265.00)

Harga bg pembelian tidak tertera di atas boleh rujuk di sini

Monday, October 11, 2010

Hanger Tudung Awning - Vol 02

Salam
Stok baru sampai 08 Oct 2010.  Lebih kemas dan warna lebih menawan!
Cepat grab it!  RM22 sahaja for 28 lubang tapi mempunyai kapasiti 50 tudung.

Anda boleh gantung tudung, selendang, tali leher dan lain2 yg sesuai.

Wednesday, August 25, 2010

Lampin Murah : Sweety B


Gambar


Jenis
Sweety
Packaging
Stok yg ada
M,XL,XXL(t)
Saiz / Harga 
S80-RM32,  M80 - RM33,  L80 - RM35,  XL80 - RM39,  XXL60 - RM36
Kualiti 
*Rujuk ciri-ciri utama diaper di atas
CB*
Y
Y
MT*
N
N
L*
Y
Y
WB*
N
N

Tuesday, July 20, 2010

Hanger Tudung Awning - Vol 01

28 HOLES ~ 28 HOLES ~ 28 HOLES ~ 28 HOLES ~ 28 HOLES ~ 28 HOLES

RM22 excludes postage. 

Variety of colors but availablity subject to stock in hand.

This is how u hang your tudung.
Can also put your tudung upside.

These are some sample colors.


Wednesday, July 14, 2010

Agen : Produk Makanan & Minuman

Senarai Agen Makanan & Minuman di tempat anda!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Owner : Ardina 019 3733976 (YM-ardina_5, GTalk-ardina5) (bg kawasan yang tiada tertera di bawah khidmat pos/despatch akan digunakan.

Pantai Timur

  • Kota Bahru, Kelantan - Fiza 012-3014535
  • Terengganu - n 012-2473107


Selatan

  • Merlimau, Melaka - Intan 017-6160053
  • Jasin/Ayer Molek/Town Alor Gajah, Melaka - Rauf 012-2725659 (YM-nieaup)
  • Oh Anakku, Bandar Seri Putera, nilai - Yati 012-3244075

Selangor/KL

  • Shah Alam Sect 17,18/Putrajaya P1 (call ardina nnt saya pass kat) - Emy
  • Subang USJ1 - Aini 012-2041421
  • Putrajaya/Cyberjaya - Ardina
  • Putrajaya/Equine - Syaida 012-4886349, 019-6560908
  • Cyberjaya @ Putra Height Subang (call ardina nnt saya pass kat) - Masliza
  • Hulu Langat @ Bt 9 Cheras - n 012-2473107
  • Opis hb - Belakang Seng Heng berdepn Komuter Serdang (call ardina nnt saya pass kat)- Azlan
  • Bukit Ikhlas Serdang/Equine - Rauf 012-2725659 (YM-nieaup)
  • Puncak Jalil, Equine, MIMOS Bukit Jalil - Intan 017-6160053
  • Pandan Jaya - Teh 019-2251258
  • Keramat , Wangsa Maju- Aslinda 012-2815060 (Skype-ruegeraslinda, GTalk-aslindas)
  • Tmn Permata, Melawati, Uk Perdana, GHKL, Gombak, Batu Caves - Fiza 012-3014535
  • Damansara Damai (call ardina nnt saya pass kat) - Hanisah
  • Kota Damansara & sekitar (call ardina nnt saya pass kat)- Fiza

Utara
  • Taiping, Perak - Syaida 019-6560908
  • Tg Rambutan, Perak (call ardina nnt saya pass kat) - Syikin

Biskut Raya : Harga Granny Series 2015






Kuih Tradisi /Jajan/ Kudapan - Granny Series









Kordial ~ tanpa perlu tambah gula

Testimoni : Produk Makanan & Minuman

Testimoni..

Pembeli Produk Makanan & Minuman..
Di harap yg membeli tahun sebelum ini dapat bagi feedback di sini. Thanks...

Berikut adalah sebahagian testimoni.
1.Bepang Badam-Crispynye macam biskut

2.Badam Coklat-Umm...ummm...sedapnya

3.Almond London - sedapnya sekali buka sekali ngadap sampai abis..

4.Tart Gulung
"hehehehee... order... jangan tak order...
tart nih mmg sedap... rugi sapa tak rasa... " ->semut
sis, giler ah sedap kek lapis yang ko jual tuh... aku dah bagi mak aku, time tu jugak dia potong (masa buka poser)... dapat la aku rasa... peerrrggghhh, best giler... kalau nak booking untuk lepas raya, buleh dak? heheheheee...

5.Biskut Gajus
Dah cuba cari tempat lain..yg ni jugak yg sedap..

6."Ina, kuih bepang badam memang sodap!
nak order lagi 3, badam coklat - 2
tart pun sodap...tapi kulit dia lembut sangat...kalau crispy sket fuhh! " --> diquenon

7.camna kuih..sedap?
tu la... sedap. kuih u dah abis dah... laris di pasaran. Hubby i paling suka samperit u tu. Rasanyer unik. i rasa satu balang dia jer yg habiskan. Muhaahaaaa. Bepang badam i dapat makan dua ketul jer...
tapi memang sedaplah... tak rugi beli. :D :D

8."Yang, kuih semua sedap!Confirm nk order!!" -->wawa.junsang
wawa dah try BEPANG BADAM....memang class.....SODAP!!!!!tapi nyesal x order ROYAL CHOC jugak....cos ni PALING BEST la, utk penggemar chocolate cookies, this one RECOMMENDED!!!!.....thanks dalina cos bg sample ni....jgn lupa wawa dah booked 3 bekas tau...yg lain akan menyusul....heheheh

9.ardina...
thanks ya dtg anto kueh tu...sedap2 la.tat dgn bepang badam tu mmg marbeloss la..nt nak oder lg tau..yg sample2 tu pun sedap.. tp tak ingat nama apa sume dah selamattt..
satu lg lupa nk sms smlm dah transfer RM85 tu..heheh sori la lambat sikit..kueh pun dah tiggal balang..
saya beli ye..

10.kuih raya tester yg ko bg aku tu mmg sodap... manis terasa...
esp. semprit. nnt aku nak try almond london dgn tart nenas ek... biasanya 3 biskut ni biskut wajip utk raya.-->mrs_teratai

11.
hi...
sedapnyerrr bepang badam tu...oat pun sedap gak tp kadang2 penat nak kunyah! silap2 blh tersedak... --->amizo

12.Husband minat gile kat samperit awak... -->diterima dr sms Azrena

13. salam.... dah rasa biskut u wow sedaplah bepang badam u samprit pun sedap juga..... <---wani06 14.corflake tu rangup d rasa cornflake die...pastu ade jem laks,tu yg lg best........bepang tu rangup...best jg.... <--jie 



15.semua sedap <-- rohani penang 


16.ardina..maria da dpt kuih tu tp lambat lak nk bg testimoni pd awak lak hehehe...sbb terlalu yummy sgt sampai lupo hahaah..badam coklat teramat sedap la..pastu lak my peberet ku si semperit emmm licin ..
pendek kata suma sodap la... -->mariapiz

17.kak ardina, thnks antr kek lapis mlm td..yg horlicks tu sedap bangat...
yg sample2 biskut raya tu abih dikerjakan adik2 ku...mak ayu mkn yg mcm semprit tu apa ntah nama nye, dia kata yg tu sedap...kena order le nmpknye..

18.i plak nak try yg prune, yg masam manis tu dah tinggal skit, my husband dok mkn tak sempat nak buat sample pon, betawi plak dia tak suka...so tu je yg i dpt nak buat sample..heheh
kuih raya pon semua tip top, i dah tau dah yg mana nak order utk my house raya ni..tapi nak bagi client rasa dulu for sample hamper then later i order sekali arung...

19.hanim dah try sample kek lapis choklat.... sedap.... kena dgn tekak...
sapa� ada angan� nak try.... try lah... tak rugi... hehehe

20.kak ardina....
dah makan kek lapis...
sedap...
biskut pun sedap....
anak saya pakat pulun makan almond london.... <---azni 



21.ardina...kita nak order sample kek lapis betawi lak...
hari tu kek lapis horlicks sedap...hubby pun puji...

22. kak, nak order royal chocolate 2, cornflakes jem 2, bepang badam 2. biskut yg beli hr tu da licin dikerjekan anak2. mmg sedap.... licin.. serdak pon x tinggal. <--arni 



23. semua cookies tu sedapp la... <--alisha 


24. akak..sodapla tart..hehe, cair dimolot <--syaida


25. Re: order
OMG i love the cakes! so nice and berkualiti!
Biscuits... ok laa.. (as i said before i am not biscuit fan so, for me all biscuits r d same. plus, i gave the biscuits to my parents, nanti i ask them :)
kek tu time2 biasa pun can oder ker?
<--Quote from FB Norasyikin Mustafa September 29, 2010 at 8:46pm Message

26. selamat hari raya.  Semua org puji kuih raya sedap.  Dah kasi your number to them.
<--raslan

27. Banyak sangat makan jam tart akak.. Hari ambik kuih tu, satu balang terus habis.. Ish ish ish.. 
<--Quote from FB Hazrina Zahid

28. huhuhu...saya mesti pilihhh itu tartttt nenassss... adoiii dekat setahun ni tak merasa tart nenas (melts in ur mouthhhh T_T )

<--Quote from FB Aireen Ismail

29. Najjah Ab Ghani : Bepang badam verdict: sedap n rangup, tak muak. my mom yg cerewet pun ckp sedap!
<--Quote from FB Najjah Ab Ghani

Tuesday, July 13, 2010

Kek Lapis - FAQ (Fungus@berkulat)


Selalu nya kek yg hendak diletak di luar akan dibubuh bahan penahan (7 hari tahan)
ini kes2 yg nk bawa dalam flight

Selalunya customer yg beli saya mmg nasihatkan mereka utk terus simpan dlm peti ais, maka blh tahan berbulan2
kek yg dimasukkan dlm peti ais bila dikeluarkan dan dibiarkan sementara di luar...
kek akan lembut semula

Bila kita keluarkan kek dr peti ais, wap akan terbentuk di permukaan bekas (kes simpan dlm bekas kek plastik)
jadi pastikan kita lap air itu supaya tidak terkena kek 
kerana kek yg terkena air yg membentuk fungus


Pastikan juga pisau yang digunakan untuk memotong kek tersebut dilap kering.
***part ni yg selalu peniaga lupa nak inform customer

Satu perkara lagi, jika kita dapati kek itu sudah berfungus sdikit, kita blh buang bahagian yg rosak
dan makan bahagian yg tidak terkena fungus
jangan risau kek lapis seperti dodol juga
jika sudah berfungus buang sahaja bahagian yg ade fungus.

Harap penjelasan ini dapat bantu customer dalam membeli kek lapis.

p/s: Ada kejadian customer saya membuang sampel kek lapis kerana disangka fungus, rupenya2 prune
:)

Sunday, July 11, 2010

Susen Pad Herba : FAQ (Cara-cara mencuci)

Berikut adalah cara-cara mencuci pad herba yang betul.

Julai 2010 Sale Maman Gred A

Salam

Dapatkan harga sale maman A (jenis bigstich) saiz L sahaja , hanya bulan julai 2010 ini sahaja...

40kpg - rm21, 
80kpg -rm40,
160kpg - rm78







Tuesday, June 15, 2010

M.Y.S 2010 Borong Alas Seterika Ajaib !!!

salam,

offer terhad! hanya sempena Mid Year Sale bermula (1-30 Jun 10)

harga borong utk 10kpg + free postage

semenanjung rm230 sabah & sarawak rm240

cepat rebut!!!

harga tanpa promosi
semenanjung rm250
sabah & sarawak rm260

Lampin Murah : Europe A



Gambar


Jenis
BabySmileToujour
Stok yg adaXXLM
Saiz / Harga XXL30 (16-30kg) - RM38M56 - rm38
Kualiti  *Rujuk ciri-ciri utama diaper di atas
CB*YY
MT*YY
L*YY
WB*NN


Gambar


Jenis
ToujourToujour
Stok yg adaLXL
Saiz / Harga L50 - rm38XL44 - rm38
Kualiti  *Rujuk ciri-ciri utama diaper di atas
CB*YY
MT*YY
L*YY
WB*NN


Gambar


Jenis
Pants Mamia
Stok yg adaL,XL
Saiz / Harga  28p (12-25kg) - RM29
Kualiti  *Rujuk ciri-ciri utama diaper di atas
CB*YY
MT*NY
L*YY
WB*NN

Lampin Murah : Dewasa



Gambar

JenisPants DewasaDiaper Dewasa
Stok yg adaout of stockM,L
Saiz / Harga L10 - rm26 M10 - RM16,    L28 - RM38
Kualiti  *Rujuk ciri-ciri utama diaper di atas
CB*YY
MT*NAN
L*YY
WB*NN

Thursday, May 20, 2010

Lampin Murah : Stok Penghabisan/Pemberhentian

Salam,

Jenama berikut
1) Molfix - Jenama ini sudah berhenti pengambilannya kerana kilang sudah berhenti mengambil stok ini.

2) Ichiban - Jenama ini sudah berhenti pengambilannya kerana kilang sudah berhenti mengambil stok ini.

3) Swiss@Wiggles - Stok penghabisan hanya tinggal saiz S,M sahaja (Terdapat promosi utk stok ini.).  Selepas habis stok ini, tiada lagi saiz ini akan di ambil.  Namun, bagi saiz XXL kita akan terus menjualnya.

Monday, May 17, 2010

Aktiviti dijalankan oleh Ardina2u



03 Jul 2010 : 
Report Card Day, Sekolah Agama Al-Imtar, Ampang 9am-1.30pm
Saya bersama dengan adik2 & kawan sekolah telah menunjukkan slide show dan menyediakan tempat pertanyaan untuk program Score A.  Kami juga mengedarkan risalah Score A & Restoran Rose 911.  Alhamdulillah, feedback agak memuaskan dan rata2, ibu bapa sudah pun melanggan program ini untuk anak-anak mereka.  Hebat!  Terima kasih di atas kesudian Tuan Pengetua menjemput kami.


14-16 May 2010 : 
Karnival Hari Belia 2010, berdepan Masjid Putra, Precint 1, Putrajaya 10am-10pm
Saya bersama dengan adik2 & kawan sekolah telah menyewa satu tapak booth di sana.  Banyak pengalaman kami perolehi & dapat berjumpa kawan2 baru yang turut pertama kali menyertai Karnival seperti ini.  Especially to our jiran Arisyah Ice Blended.  Nice knowing u friend.  Paling tak dapat dilupakan adalah pengalaman menaiki trem sbgai pengangkutan rasmi untuk berulang-alik di antara Masjid dan Precint 3.

Tuesday, January 19, 2010

Score A : FAQ

What is Score A Programme™?

What is "Input Learning™"?

What is "Output Learning™"?

Why do students need Score A Programme™?

Why is eReport Card in Score A Programme™ important?

What are the levels and subjects covered by Score A Programme™?

Will Score A Programme™ burden my children?

Do my children still need Score A Programme™ although they are currently attending tuition classes?

Why does Score A Programme™ focus only on objective-type questions?

Is Score A Programme™ affordable?



What is Score A Programme™?

Score A Programme™ is a fully interactive and effective programme to help students Be Exam Ready And Score A’s™.





What is "Input Learning™"?

"Input Learning™" is putting information into your "Neuron". Reading, studying, listening and memorising are "Input Learning™". Many students only carry out "Input Learning™", that is why they get average marks. To score, you need "Output Learning™".





What is "Output Learning™"?

Output learning™ teaches students on how to apply what they have studied in school through specially prepared assessments in the Score A Programme™ - The Ultimate Output Learning Tool™





Why do students need Score A Programme™?

Score A Programme™ has been carefully designed to provide students with many features to help them prepare for their examinations. With Score A Programme™, students will be able to assess their level of understanding of all subjects or topics that they have been taught in school. Score A Programme™ also allows students unlimited practises to sharpen their examination skills, helps build their confidence, and encourages them to develop a Score-A attitude.





Why is eReport Card in Score A Programme™ important?

eReport Card is a unique feature that gives parents unprecedented first hand knowledge of their children's academic performances. Parents will be well informed of their children's strong and weak subjects even before their children bring home their actual school report card. The eReport Card enables parents to monitor their children's progress at any time convenient to them. Parents then can render assistance, if and when necessary.





What are the levels and subjects covered by Score A Programme™?

Score A Programme™ covers all subjects taught in National schools from Year 1 to Form 3. Score A Programme™ also includes all subjects taught in the National Chinese School The content of Score A Programme™ is in line with the school syllabus and curriculum set by the Ministry of Education, and covers all major government examinations - UPSR & PMR.





Will Score A Programme™ burden my children?

No. Score A Programme™ is not a repetition of "Input Learning" and hence, will not burden your children.





Do my children still need Score A Programme™ although they are currently attending tuition classes?

Yes, because tuition is another form of Input Learning. In fact, Score A Programme™ will complement the tuition classes attended by your children.





Why does Score A Programme™ focus only on objective-type questions?

Because Score A Programme™ applies Output Learning techniques and test students on their level of understanding through multiple-choice questions.The mastering of multiple-choice questions will enable them to do well in the subjective questions.





Is Score A Programme™ affordable?

Yes. Score A Programme™ is easily affordable. Score A Programme™ is very cost effective, and is value for money based on the following features:

Score A Programme™ is priced on a “per family” basis, regardless of the number of school-going children.

Score A Programme™ allows each user unlimited eAssessment and eTrial Exam practise at no extra charge. It is in line with the concept of “Practise Makes perfect”.

Score A Programme™ allows each user access to various school levels.

Score A : What is Score A?

The key to accomplish good grades is Output Learning™ - the ability to retrieve and apply what you have studied or learnt. Many students do only Input Learning - reading, studying, memorising & listening are only Input Learning - that is why students get average marks.


To excel, your children need Output Learning™. Discover how we coach your children using Output Learning™ techniques.


We have invested four years of research and development into this ultimate Output Learning™ tool that has been carefully designed to be in line with the school curriculum set by the Ministry of Education.


We will help and guide your children to - BE EXAM READY & SCORE A's and endeavour the impossible to improve their work. Practice makes perfect. The will to succeed is important but what's even more important is... the will to prepare. Come examination day, your children will sail through the challenge with confidence and Score A's.

Monday, January 18, 2010

Score A : Testimoni

Salam
Just to share few testimoni from parents yg dah guna sistem Score A untuk anak mereka.


sebenarnya,
walaupun saya agen score A
yg saya nk sgt share

saya dulu sekolah asrama
jadi bila saya dgr je score A terus saya kata
wah bagusnya
mudah betui skrg
sebenarnya student2 yg di sekolah2 top
ini la rahsia mereka score dlm exam

cuma score a ni mempermudahkan lagi

saya mmg berani kata benda ni berkesan sbb sekolah saya dulu
(kalau nak tahu sek saya skrg PMR ranking 1st tahun lepas)
apa features dlm score A tu mmg kitorang apply masa kat sek dulu
dulu zaman saya sek 1990-1994
sekolah keluar duit beribu2 utk hire consultan utk ajar benda
yg dh ade dlm score A ni

jadi rebut la peluang ini
selalu kaedah ni sekolah top2 je yg dpt

wassalam
ardina2u


saya tk pernah guna.. tapi tahu juga pasal produk ni...

kawan saya beli produk ni utk anak dia darjah 3 kot kalau tk silap saya....
alhmdulillah...result peksa nye makin bagus...daripada nombor belas2....
peksa final dpt no 2.

kalau kenkwn yg ada anak suka ngadap pc...rsnya mmg elok beli produk ni... sbb sistem pembelajaran dia interaktif..

sure diorg minat... kalau yg tk suke ngadap pc mungkin tkbaper suka kot...
wmc_mayagift
 
 
Sallam,



Sya rasa program nih bagus, sbab sya dapat memantau samada ank sya ikuti program ni atau tdak. Sistem program ini mudah dikendalikan oleh sesiapa pun tambahan pula ada sistem pemberitahuan keputusan melalui sms. Keputusan yg diberikan mmg terperinci dan efisyen.

Anak sya dah tga bulan ikuti program nih dan keputusan penggal pertama pun agak mmberangsangkan. Ank sya start buat program ni slepas ujian bulanan penggal pertama, msa tuh kputusan dia tak brapa best, tpi lpas ikut tuh.. mmg nmpk perubahan sbab guna komputer.

Sya pun disyorkan oleh ibubpa kwan sekelas ank sya, sbab result dia mmg best gler.. so sya tanyer, dia blanja dgn cikgu tusyen mna, lpas tuh sya tau yg di buat program score a nih..

Sya pun cuba kat ank sya, alhamdullilah.. menjadi.
wmc_nieszakmar



Saya menggunakan Score A untuk anak sendiri yg berada dalam Tahun 4 sekarang. Mulanya saya tercari2 tempat tuisyen tapi mengenangkan dahlah pergi sek dari Isnin to Jumaat, dari 7 am to 1 pm, petang sambung pula ke sek agama dari jam 2.15pm to 5.45pm. Ada masa berehat hanya untuk makan dan solat je. Malam sambung buat homework pla, kadang2 sampai jam 11 mlm tak tidur lagi.


Fikir2kan kesiannya..nak hantar tuisyen lagi ..Mana masa zaman kanak2 dia..nak bermain..dan untuk kita juga bermain bersama dia, bermanja2 dgn dia.....Saturday pn kdg2 ada ko-kkurikulum.

Saya tak juga mahu dia spent lebih banyak masa diluar rumah, sedangkan pada saya anak2 seharusnya lebih banyak masa bersama ibu bapa terutama pada usia2 sebegini( sek rendah masih)...Bila mereka dah disek Menengah akan lebih pasti lagi payah untuk melihat mereka di rumah..Pada masa tu mereka rasa dah tak `rugged' nak ikut mak ayah, or terperap kat rumah. So, masa kecik2 ni saya nak spent sebanyak2 masa bersama anak.

So bila saya dapat tahu pasal Score A ni...saya rasa Syukur sangat dia boleh buat latihan, Maths, Eng, Science etc dkt komputer. Saya, dapat tengok2kan dia if dia tak faham. Kadang2 saya pun tak faham or dah tak ingat dah subjek zaman2 sek2 ni...tapi kat situ ada e-Notes, yg bila kita klik ada nota..Kita baca nota tu, dan kita boleh terangkan pada anak kita.

It helps a lot in his study..I am sure, bila dia UPSR, 2 tahun lagi..tak payah bimbang sangat if by now dia dah biasa dengan latihan, komputer dll. Dunia makin canggih, akan datang semua dah pakai komputer kat sekkan.

So, sekarang ni, my son `tuisyen online' in the comfort of home, kita tak risau2, kita juga ada masa dgn dia. Anak sbenarnya appreciate if kita ada selalu dengan mereka. Dia orang ingat tu...especially bila dah besar.
wmc_BahiyahB

Anak saya menggunakan Score A about 2 months before UPSR, untuk ulangkaji sebab I tak hantar dia pergi tuition looking at her timetable yang padat, tak ada masa betul. So, with Score A, balik je rumah, tak payah cakap apa-apa. She will take her bath, makan apa yang ada dulu ke, terus buat Score A. Alhamdulillah, results semakin bagus and she scored 5A's in UPSR. Dia pulak very active in extra curricular activities so alhamdulillah dapat masuk SBP. Now turn adik dia pulak. I always have faith in Score A. Janji kena rajin, memang tak rugi.

wmc_aiden








ScoreA : Demo Produk

Saya ada program terbaru bernama Score A, di mana Erra Fazira sudah pun berdaftar dengannya. Jika anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut sila cuba dibawah ini :

(Saya sendiri dah cuba, ingat mesti saya blh score 100% soklan2 yg diberikan, byk juga careless mistakes saya buat)




You can have a feel of the product at the website : http://www.scorea.com/


And if you want to test it urself, please do and these are the steps :

1) Go to the website : www.scorea.com;

2) Click on the "Demo Online!", at the upper left of the site;

3) At the Demo ID column, type "82828", and then click button "Go";

4) Select the "eTopic" at the left handside;

5) Select the "Select School Level" accordingly;

6) Then select the "Select Subject" according to preferences;

7) "Select Topic" is limited to one topic only due to its demo version;

8) "Select Set" is also limited to one set due to its demo version;

9) Then click "Submit" button; and

10) Just answer the questions (if its wrong, its ok, the system will ask u to answer it again. but marks will be reduced according to the number of attempts made), and lastly, click "Submit Result" button to see the summary.

Sunday, January 17, 2010

Tracking : How to Track your parcel?

This is how you track your no parcel.  Below are the example for parcel that has been delivered.


16 jan 2010
-------------
pos parcel :
Produk : Lampin
1)hp_hafizah (Hulu Langat, Sel) - CD137981304MY (received xx jan 10)

1.  For your information, 16 jan 2010 is the date when I posted the parcel.
2.  Go to web http://www.pos.com.my/V1/main2.asp?c=/v1/TrackTrace/MainTrack.htm
3.  In this example, we posted your product using pos parcel.  So select e-Parcel from the website.
4. Please select type of delivery mode accordingly, if it is written pos register then, you should select PosDaftar.
5.  Then, keyed in the Tracking number : CD137981304MY, then click Track button.
6.  Result Tracking will be displayed.


Bagi pos register/parcel barang tiba 3 hari bekerja atau paling lewat 7 hari bekerja. Sila maklumkan pihak kami setelah menerima barang anda.
 
If your parcel has not arrived yet, please contact Pos Malaysia.
1-300-300-300 and give your tracking no to check the status of the parcel.TQ.

Operating Hours : 8.30 am to 9.30 pm, Monday to Saturday
( except 1st Saturday of the month and Public Holiday )

Fax : 03-5039 9001
E-mail :
csc@pos.com.my
PosLine : 1 300 300 300

Thursday, January 14, 2010

Pengumuman - Agen UPM Serdang

Agen Halim akan berada di UPM Serdang 8-10pm setiap hari Isnin-Jumaat. 
Please order with me first.  TQ.

Free Voucher 10% discount for Japanese food lover!

Bagi setiap pembelian di Ardina2u, anda akan diberikan voucher percuma berupa 10% diskaun atas bil makanan anda di sebuah restaurant Jepun kepunyaan Muslim di Shah Alam.

Promosi ini sehingga 31 Mac 2010 sahaja.  Cepat2x!

Sila beritahu saya jika berminat.  Terima Kasih.

Sunday, January 10, 2010

Pengumuman - Agen Kelantan

Salam,

agen saya akan balik ke Kelantan hujung bulan ini dr (29/1/2010) - (2/1/2010),
sila buat tempahan awal. TQ.

Please call Leen 012-6746116/013-6414345.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...