Labels

Rangkaian Vitamin SHAKLEE

Rangkaian Vitamin SHAKLEE
Klik Gambar untuk ke blog ardina2u-vitamin4me.blogspot.com : Set penyusuan, set Berpantang​, set Hamil, set Keintiman, set Skincare, set Resdung, set kurus, set Kanak-kana​k dan macam2 lagi.

FROM Ardina2u

Assalamualaikum semua.

Selamat membeli dan meniaga. Terdapat pelbagai produk di Ardina2u untuk anda memilih. Belum cuba belum tahu. Saya di sini turut menyediakan peluang meniaga. Dapatkan keterangan tentang produk pilihan anda di link yang tertera di label menu.

Harga tertera bukan harga pemborong. Sila hubungi saya untuk berurusan.

Setiap produk mempunyai term and condition jika anda berminat berurusan dengan saya.

Hubungi
0102264635 / 019-3733976 / Whatsapp : / Email: ardina5@gmail.com / FB Page: Ardina2u : Biskut Raya
https://www.facebook.com/ardina2uCookies

Wassalam.

p/s: Jenguk2 MONTHLY promosi di Ardina2u. Selamat Bershopping!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Terima Kasih kepada semua yg setia bersama Ardina2u... Jemput like FB Ardina2u.

Monday, March 21, 2011

Muara Produk : Testimoni


Pengguna Muara Produk.. 



MyGoat - Susu Kambing Tulen

Sejak saya minum susu kambing ni.. Pembuangan air kecil saya menjadi lawas.  Sakit kepala pun dah hilang.
Jue

Saya minum susu kambing setiap pagi.. saya dapati saya tak lapar walaupun tidak makan tengah hari,
pembuangan air besar juga bagus.
Azlan

Saya amalkan setiap pagi makan kurma ,kemudian ambil air dan seterusnya minum susu kambing sebelum mengambil sarapan.. Satu hari tu saya hanya makan roti untuk sarapan dan tidak makan tengahari sebab banyak kerja.  Alhamdulillah, saya tak rasa lapar.  Yang penting saya tak sakit kepala sebab saya mmg ada gastrik.  Rasa segar aja.  Kini saya tak ambil supplement lain yang biasa saya ambil.  Jimat belanja sikit dan yang penting saya makan makanan sunnah.
Ardina2u

Asli betui rasa susu kambing ni..  Rasa sedap dan bau pun tak da.  
Abang Awi 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...