Labels

Rangkaian Vitamin SHAKLEE

Rangkaian Vitamin SHAKLEE
Klik Gambar untuk ke blog ardina2u-vitamin4me.blogspot.com : Set penyusuan, set Berpantang​, set Hamil, set Keintiman, set Skincare, set Resdung, set kurus, set Kanak-kana​k dan macam2 lagi.

FROM Ardina2u

Assalamualaikum semua.

Selamat membeli dan meniaga. Terdapat pelbagai produk di Ardina2u untuk anda memilih. Belum cuba belum tahu. Saya di sini turut menyediakan peluang meniaga. Dapatkan keterangan tentang produk pilihan anda di link yang tertera di label menu.

Harga tertera bukan harga pemborong. Sila hubungi saya untuk berurusan.

Setiap produk mempunyai term and condition jika anda berminat berurusan dengan saya.

Hubungi
0102264635 / 019-3733976 / Whatsapp : / Email: ardina5@gmail.com / FB Page: Ardina2u : Biskut Raya
https://www.facebook.com/ardina2uCookies

Wassalam.

p/s: Jenguk2 MONTHLY promosi di Ardina2u. Selamat Bershopping!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Terima Kasih kepada semua yg setia bersama Ardina2u... Jemput like FB Ardina2u.

Wednesday, December 30, 2009

Susen Pad Herba : Testimoni

Pelanggan Ardina2u


Saya dah cuba beli pantiliner biasa kat luar.  Tak sama la rasanya.  Susen ni berangin dan selesa dipakai.  Rasa selamat sikit.  
exEdar_Syafa  11 Oct 2010


Salam kak.  Susen tu best sgt.... Nak lagiii...Dah takleh hidu tanpanya... Mcmmana nak beli stok utk 40 tahun akan datang ni.. Hehehe..
exEdar_Haz via SMS 12 Oct 2010



Salam kak.  Dah amik dah kat rumah td.  Hepinya.... Tqvm! saya beli yer! Yeay!
exEdar_Haz via SMS 13 Oct 2010






Cerita-cerita dari mulut ke mulut...


 Cerita 1
 Bila dengar testimoni mereka yang memakai Susen pad banyak yang positif.  Ada yang juga yang cuba pada tempat yang tiada dalam katalog pun. Contohnya, ada orang tu kena kanser payu dara..bila dia lekapkan kat bahagian tuh..bahagian keras tu jadi lembut.. yg dah kronik macam bernanah pun dah kering..

 Cerita 2
 Satu kes..pasangan ni dah 5 tahun tak dapat anak.  Suaminya ada angin pasang ,jadi kedua pasangan ini pun cubalah memakai pad ni..Alhamdulillah lepas tuh isteri dia mengandung.  Pada permulaannya suami tidak selesa tetapi bila tengok isterinya dah mengandung semua tu bukan masalah besar lagi.

 Cerita 3
 Ada yang guna sebagai scrub untuk cuci muka bagi masalah jerawat..pun alhamdullillah boleh bantu..

 Cerita 4
 Paling mujarab bagi orang buasir ..

 Cerita 5
 Ada yang tak dapat haid setahun pun insya-Allah boleh dapat selepas memakainya.

 Cerita 6
 Yg sengugut pun boleh menjalani waktu haid dgn tenang dengan memakai pantiliner Susen.

 Cerita 7
 Yang selalu kena pakai tudung lama..kekadang kita berpeluh dan sampai sakit kepala.. Jadi boleh tampal pantiliner kat bahagian atas kepala. Insya-Allah ia dapat menyerap peluh tu. Sakit kepala pun berkurangan.

 Cerita 8
 Ada juga yang sakit lutut menggunakan pad Ultra thick dengan membalut bahagian lutut.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...