Labels

Rangkaian Vitamin SHAKLEE

Rangkaian Vitamin SHAKLEE
Klik Gambar untuk ke blog ardina2u-vitamin4me.blogspot.com : Set penyusuan, set Berpantang​, set Hamil, set Keintiman, set Skincare, set Resdung, set kurus, set Kanak-kana​k dan macam2 lagi.

FROM Ardina2u

Assalamualaikum semua.

Selamat membeli dan meniaga. Terdapat pelbagai produk di Ardina2u untuk anda memilih. Belum cuba belum tahu. Saya di sini turut menyediakan peluang meniaga. Dapatkan keterangan tentang produk pilihan anda di link yang tertera di label menu.

Harga tertera bukan harga pemborong. Sila hubungi saya untuk berurusan.

Setiap produk mempunyai term and condition jika anda berminat berurusan dengan saya.

Hubungi
0102264635 / 019-3733976 / Whatsapp : / Email: ardina5@gmail.com / FB Page: Ardina2u : Biskut Raya
https://www.facebook.com/ardina2uCookies

Wassalam.

p/s: Jenguk2 MONTHLY promosi di Ardina2u. Selamat Bershopping!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Terima Kasih kepada semua yg setia bersama Ardina2u... Jemput like FB Ardina2u.

Wednesday, December 30, 2009

Susen Pad Herba : Keratan Akhbar

Artikel 1
 Harian Metro - 21 November 2005


 "........... Berdasarkan pengalaman wanita yang menggunakan tuala wanita Susen mereka merasa lebih selesa dan kering. Pada masa sama ia turut mengurangkan masalah kegatalan dan senggugut."

 "Susen yang dirumus pada tahap ph 6.6 ini dihasilkan daripada rumusan khas herba tulen ini mempunyai rekaan sangat nipis iaitu 0.3 milimeter untuk aliran biasa.  Permukaannya yang lembut diperbuat daripada kapas asli yang kering, bersih dan selesa..... "

 ".... Penggunaan tuala wanita ini juga membuatkan pengguna berasa seolah-oleh memakai tuala wanita 'berangin', ini kerana tuala wanita berkenaan menggunakan gabungan bahan asli mengandungi resin dan ekstrak tumbuh-tumbuhan untuk lapisan pelapiknya....."

 "Pembungkusan Susen yang 'kedap udara' itu pula menurut Lee, bertujuan menghindari kelembapan pada tuala wanita berkenaan.... Apabila pengguna mendapati bungkusannya menggelembung, ada sesuatu yang tidak kena kerana semua produk Susen termasuk tuala wanita harian atau pantiliner dilengkapi pembungkusan khas bagi mengelakkan ia dimasuki udara."

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...